Guld - Spikenard

Røgelse - Frankincense

Myrrha

dóTERRA - Jordens gaver

Æteriske olier er en urgammel hjælp for mennesket, såvel som for planten selv. Den æteriske olie i planten sætter den i stand til at beskytte og helbrede sig selv, og det er de kvaliteter, vi mennesker også kan drage nytte af. Æteriske olier er blevet brugt i århundreder til lindring, helbredelse og ved ceremonier. 

Fabrikanten dóTERRA producerer olier ud fra krav om renhed, og disse æteriske olier har så høj kvalitet, at de øjeblikkeligt vil stimulere, afspænde og opløfte sindet. Olierne kan bane vej for kroppens egen opbyggelse af immunforsvar, sunde celler, forebyggelse af betændelsestilstande, og lindring af ubehag i akutte situationer.

 

1.Håndscanning der viser, hvilke olier der kan hjælpe dig, samt info og vejledning i hvordan de bruges. Pris 350 - 450kr alt efter tid. 

2.Håndscanning og healings behandling med de olier du aktuelt har brug for. Pris 775 kr varende fra 1½ - 2 timer.

3.Aroma touch behandling. Stressreducerende, styrker immunforsvaret, afgiftende, reducerer betændelses tilstande i kroppen og balancerer det autonome nervesystem. Pris 475 kr varende 1 time.

4. Har du lyst til at høre mere om æteriske olier og kan samle en gruppe, kommer jeg gerne ud og afholder introduktion til dóTERRA´s husapotek. Varighed ca. 2 timer.Du vil få en masse info og samtidig vil du opleve oliernes umiddelbare effekt.

Har du spørgsmål er du velkommen til kontakt på birgitsofia4@gmail.com eller 2664 3440

Er certificeret Aroma touch behandler fra do'TERRA.