Velkommen til Fløjteriet.

Birgit Sofia Kjærs private fløjteskole i Silkeborg/Ry og omegn

Jeg har undervist børn, unge og voksne gennem de sidste 25 år bla. på Den kreative Skole i Silkeborg, det har inspireret mig til at lave min egen fløjte skole.

Jeg kan tilbyde undervisning fra nybegyndere til meget øvede, uanset hvilket niveau er en lektion på 30 minutter, så vi kan komme grundigt omkring tingene i det tempo der passer lige til dig.

Her er frie rammer, db. at du betaler fra gang til gang altså ingen binding. Du kan komme hver uge eller hver anden uge, alt efter hvad du har brug for og lyst til.

Jeg er uddannet fra musikkonservatoriet med kandidat i tværfløjte og har siden været freelance fløjtenist i mange forskellige sammenhænge.

Du er velkommen til at ringe på 2664 3440 eller maile på birgitsofia4@gmail.com så kan vi ta en snak eller et skriv om mulighederne.

I øjeblikket underviser jeg ikke fløjteelever.

 

Det sir eleverne: Julie 14 år, Freja 14 år, Emma 13 år og Sophie 14 år

Det er rigtig sjovt at spille tværfløjte, fordi man lærer rigtig meget. Man lærer at udtrykke sine følelser gennem et instrument, og der åbner sig en helt ny verden med bla. klassisk musik og man lærer at koncentrere sig og holde fokus når det virkelig gælder.